Дали органските вина се поквалитетни и повкусни од конвенционалните?

Постои голема дилема во винскиот свет околу квалитетот на виното. Дали домашното вино направено на традиционален начин е поквалитетно од комерцијалното или технолошко вино? Дилемата ќе ја расчистиме уште на …

Дали органските вина се поквалитетни и повкусни од конвенционалните? Прочитај повеќе