„Очајната домаќинка“ се разубавува во када со вино

Познатите холивудски убавици имаат доволно пари за да ги купат најскапите кремови на светот и да го почувствуваат ефектот на најскапите козметички третмани, но понекогаш убавината ја пронаоѓаат во евтини …

„Очајната домаќинка“ се разубавува во када со вино Прочитај повеќе