Изложба полна со страст, возбуда и интуитивна исповед

…долго ќе се памети багажот на „голата жена“ пред подотворените усни на кавадаречката публика. Космополитскиот пристап и светот без граници на Гордана Винчиќ уште долго ќе биде табу на нашите …

Изложба полна со страст, возбуда и интуитивна исповед Прочитај повеќе