Вино и чоколада, комбинирана страст

Велат дека виното е страст. Тврдат дека чоколадата е страст. Дали можат да се спојат? Ништо не е неможно, иако велат дека овие две страсти не одат една со друга. …

Вино и чоколада, комбинирана страст Прочитај повеќе