Бон тонот и добрите манири се важни дури и кога порачувате вино

Муштеријата е секогаш во право – оваа аксиома на американската индустрија повеќето гости ја прифаќаат како нивно лично неотуѓиво право. Но, овој цврст принцип не значи дека гостите можат да …

Бон тонот и добрите манири се важни дури и кога порачувате вино Прочитај повеќе