Фондацијата „Тиквешки вински пат” го прослави својот дестти роденден

Десет години постоење одбележа денеска Фондацијата „Тиквешки вински пат”. Јубилејот кој беше одбележан пред многубројните гости од земјава и странство беше искористен да бидат промовирани десет нови туристички производи. Честитајќи …

Фондацијата „Тиквешки вински пат” го прослави својот дестти роденден Прочитај повеќе