Квалитетно вино на рајдерот на Јан Гилан

Јан Гилан, еден од највпечатливите светски вокали, пред вечерашниот концерт со бендот „Дон Ери“ и Македонската филхармонија во Скопје обелоденува дека нема некои посебни барања. Освен што звукот мора да …

Квалитетно вино на рајдерот на Јан Гилан Прочитај повеќе