Сок од дуња и „железно“ вино за здравје во есен

Голема штета е што во нашите домаќинства дуњата мошне ретко се преработува во сок. Колку е лековит сокот зборува и фактот дека од него, се прави најдобриот природен лек против …

Сок од дуња и „железно“ вино за здравје во есен Прочитај повеќе