Каде се наоѓа Светиот грал од кој Исус пиел вино?

Двајца историчари трвдат дека славниот пехар од кој Исус пиел вино на Тајната Вечера е изложен во базиликата на Св. Исидоро во Леон, северна Шпанија. Наводно, во 2011 година биле …

Каде се наоѓа Светиот грал од кој Исус пиел вино? Прочитај повеќе