Србија и Италија ќе ги обноват лозјата на Крим

Србија и Италија со своите садници винова лоза ќе ги обноват лозјата на Крим. Едно од најголемите винарии на Крим, „Залатаја балка“ планира да засади 600 илјади садници на 135 …

Србија и Италија ќе ги обноват лозјата на Крим Прочитај повеќе