Во виното е книгата

Виното никогаш нема да ви биде послатко од сега, благодарение на креативните творци на проектот Librottiglia, кои на амбалажата на италијанските бели и црни сортни вина поставија мини книжиња со …

Во виното е книгата Прочитај повеќе