Чаша вино го неутрализира ефектот на цигарата

Најновите откритија на научниците укажуваат на тоа дека чаша црвено вино пред да испушите цигара може да ја спречи штетата која ја предизвикува пушењето. Виното содржи хемикалии кои штитат од …

Чаша вино го неутрализира ефектот на цигарата Прочитај повеќе