Фото: Фестивал на младо вино во „Тиквеш“

Многубројните љубители на виното имаа можност да присуствуваат на првото отворање на бочвите со вино од годинешната берба, кое традиционално се одржува во винарската визба „Тиквеш“, во рамки на манифестацијата …

Фото: Фестивал на младо вино во „Тиквеш“ Прочитај повеќе