Наскоро, во продажба „Game of Thrones“ вино

Ако се сметате себеси на љубител на вино, фан на серијата „Game of Thrones“ и хедонист, ќе ве израдува фактот што наскоро се пушта во продажба официјално „Game of Thrones“ …

Наскоро, во продажба „Game of Thrones“ вино Прочитај повеќе