Утрешното „Досие“ со Стефанов посветено на Тоше Проески

По повод десет годишнината од последниот концерт на Тоше Проески, четврточното издание на емисијата „Досие“ со Душко Стефанов ќе биде во целост посветена на најголемата македонска музичка ѕвезда која беше …

Утрешното „Досие“ со Стефанов посветено на Тоше Проески Прочитај повеќе

Аплициравте ли за вински пасош?

Регионот на Јужен Тирол во северна Италија нуди интересна туристичка атракција, посебно за љубителите на вино – тоа е тамошниот „вински пат“, за кој ќе Ви треба „вински пасош“ за …

Аплициравте ли за вински пасош? Прочитај повеќе