Вино за убава и здрава кожа

Предностите на виното за убавината откриени се одамна, а според зборовите на пластичниот хирург Ричард Багстер, овој алкохолен пијалак богат со антиоксиданси можe да направи чуда за вашата кожа, секако, …

Вино за убава и здрава кожа Прочитај повеќе