По четврти пат ќе се бира најубаво младо домашно вино

Здружението на винари на Македонија по четврти пат го организира натпреварот за најдобро вино произведено во домашни услови. Станува збор за манифестација во чест на младото вино или “Божоле нуво”. …

По четврти пат ќе се бира најубаво младо домашно вино Прочитај повеќе