Канаѓанец ја тужи авио компанијата затоа што не го послужила со „Шампањ“

Канаѓанецот Даниел Мекдаф многу буквално ја сфатил онаа „биди промената што сакаш да ја видиш“, па отишол во другата крајност – ситничарење. Додека летал за Куба, очекувал да го послужат …

Канаѓанец ја тужи авио компанијата затоа што не го послужила со „Шампањ“ Прочитај повеќе