Хрватска го дуплираше извозот на вино во Австрија

Извозот на хрватско вино во Австрија во првите пет месеци од годинава бил двојно поголем од вкупниот извоз на вино од Хрватска во земјата во текот на 2016 година. На …

Хрватска го дуплираше извозот на вино во Австрија Прочитај повеќе