Викторија и Дејвид Бекам не штедат на вино

Викторија и Дејвид Бекам се познати по тоа што сакаат да уживаат во романтични интимни вечери на кои ќе наздрават со вино. А кога се во прашање Пош и Бекс, …

Викторија и Дејвид Бекам не штедат на вино Прочитај повеќе