Конечно, душек на кој можете безгрижно да ја оставите чашата вино

Речиси и да нема романтична приказна, сторија, фотографија, без чаша, односно две, вино. Страста и виното дефинитивно одат во пар, но по прекрасните моменти поминати со саканата личност, сигурно најмалку …

Конечно, душек на кој можете безгрижно да ја оставите чашата вино Прочитај повеќе