„Тиквеш“ е нов спонзор на Црвена Ѕвезда

Винарската визба „Тиквеш“ од денеска е дел од спонзорскиот тим на фудбалскиот, кошаркарскиот како и на спортското друштво Црвена звезда, објавија денеска од таборот на белградскиот гигант. Македонската компанија потоа …

„Тиквеш“ е нов спонзор на Црвена Ѕвезда Прочитај повеќе