Ресторанот на винаријата „Стоби“ е најуспешен ресторан за 2017

Ресторанот „Стоби“ на истиоимената винарија кој се наоѓа во Градско е добитиник на наградата „најуспешен ресторан за 2017 година“ што ја доделува Министерството за економија по повод Светскиот ден на …

Ресторанот на винаријата „Стоби“ е најуспешен ресторан за 2017 Прочитај повеќе