Мирисно варено вино за студентите зимски денови

Една од причините на кои му се радуваме на наглото заладување на времето кое не потсеќа дека зимата е многу поблиску одколку што мислиме, е вареното вино. Топлото, мирисно црвено …

Мирисно варено вино за студентите зимски денови Прочитај повеќе