Ниските јануарски температури нема да влијаат врз лозовите насади

Досегашните минимални температури забележани во државата нема да предизвикаат штети врз лозовите насади, ниту пак кон останатите земјоделските култури, уверуваат од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство. „Со оглед на …

Ниските јануарски температури нема да влијаат врз лозовите насади Прочитај повеќе