Се подготвува водич за вино и храна од Тиквешијата

Се крчка водич за вино и храна од Тиквешијата. Тој ќе биде своевидна карта според која туристите, ќе можат да се движат по еногастрономскиот пат низ неколкуте општини од регионот. …

Се подготвува водич за вино и храна од Тиквешијата Прочитај повеќе