Интервју со винарија „Попов“: Време е за вина нетипични за нашето поднебје

Винодонија 2018“ по трет пат ги оправда очекувањата на сите оние за кои виното е многу повеќе од пијалок. Освен што можеа да се дегустираат различни вина од домашни и …

Интервју со винарија „Попов“: Време е за вина нетипични за нашето поднебје Прочитај повеќе