Психотерапевтот кој е заљубен во виното

Ова е време на празнични наздравувања, за ритуални процесии и за радосна пораки за добро здравје и помалку грижи. Главната улога, се чини, ја има чашата добро вино. Клиничкиот психолог …

Психотерапевтот кој е заљубен во виното Прочитај повеќе