Видео: Кога виното ќе ја запроси Вашата девојка

Велат секое вино крие своја приказна. Најчесто се тоа убави приказни, кои инспирирале и инспирираат илјадници режисери да ги претворат во фантастични видеа. Најчесто се тоа романтични сцени, но овој …

Видео: Кога виното ќе ја запроси Вашата девојка Прочитај повеќе