Позната програмата за годинешното чествување на Свети Трифун

Со богата културно уметничка програма општина Кавадарци и годинава ќе го одбележи денот на заштитникот на лозарите и овоштарите, Свети Трифун. Како и минатите години, така и оваа чествувањето ќе …

Позната програмата за годинешното чествување на Свети Трифун Прочитај повеќе