По повод месецот на виното и љубовта, концерт на Жељко Самарџиќ

По повод месецот на љубовта и виното големата балканска ѕвезда Жељко Самарџиќ на 16 февруари ќе оддржи целовечерен концерт во Скопје. На концертот кој ќе се оддржи во Вип Арената …

По повод месецот на виното и љубовта, концерт на Жељко Самарџиќ Прочитај повеќе