Рибарите и годинава ќе пливаат по бурето со вино

Овој викенд Охрид повторно ќе биде во фокусот на вниманието на христијаните ширум Балканот. Во балканскиот Ерусалим и годинава се очекуваат бројни посетители по повод празниците Богојавление – Водици и …

Рибарите и годинава ќе пливаат по бурето со вино Прочитај повеќе