ЛЕГЕНДА НА СВЕТОТ ВИНО ВО ИСТРИЈА

На напредна возраст, една од живите легенди на винскиот свет сè уште брка сто часа на час. Тој произведува вино, има вкус до 100 на ден, дава совети, пишува рецензии …

ЛЕГЕНДА НА СВЕТОТ ВИНО ВО ИСТРИЈА Прочитај повеќе