Беа презентирани осум врвни траминери од лозовите насади Сријем

Друга винска приказна за Сријем го откри целиот сјај на Траминер, сорта што за прв пат беше засадена во најисточните лозја на Сријем на почетокот на 18 век. Елегантни, свежи, …

Беа презентирани осум врвни траминери од лозовите насади Сријем Прочитај повеќе