Сексот е како вино – се подобрува со возраста!

Не плашете се од староста затоа што дури и кога сте стари, можете да „имате секс“. Некои одат дури и подобро отколку во нивната младост. Нема непотребна напнатост и трепет, …

Сексот е како вино – се подобрува со возраста! Прочитај повеќе