ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА ВИНОТО

Виното е сложен и до детал нијансиран и префинет пијалак. Начинот на неговото производство, комбинациите од различните сорти грозје, богатството од мириси и вкусови кои се развиваат во чашата, комплексноста на …

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА ВИНОТО Прочитај повеќе