Дали сакате шампањ?

Според традицијата, ние му должиме (намерно или случајно) откривање на шампањ. Дали ви значи името „Дон Перињон“? Веројатно веднаш ве поврзува со најпознатата марка шампањ наменета за специјални прилики, но …

Дали сакате шампањ? Прочитај повеќе