Кутјево – град на одлични вина

Кутјево е прекрасен град сместен помеѓу ридските падини на Крндија, кој многумина со право го нарекуваат винска престолнина на континентална Хрватска.Скоро секоја парцела на нежните ридови е претворена во родно …

Кутјево – град на одлични вина Прочитај повеќе