Вино за подобар секс

Студија спроведена од др. Никола Мондаини на клиниката Оспедејл Санта Марија Анунзиата во Фиренца, покажа дека црвеното вино има корисен ефект врз сексуалниот живот на жените. Во истражувањето учествувале 789 …

Вино за подобар секс Прочитај повеќе