Пиењето вино може да ве направи попаметни

Виното не само што ќе ви остави убав вкус во устата подолго време откако ќе го испиете, туку тоа може и да ве направи попаметни, тврдат експертите. Љубители на вино, …

Пиењето вино може да ве направи попаметни Прочитај повеќе