VITEŠKO VINO (Licna Karta)

Витезите на виното споделуваат заеднички вредности. Тие се засноваат на високиот квалитет на произведени вина, промоција и разумна потрошувачка, одржување на традицијата, дружеубивост и ширење на културата на вино и …

VITEŠKO VINO (Licna Karta) Прочитај повеќе