Поради пандемијата, 100 милиони шишиња шампањ останаа непродадени

Продажбата на шампањ, еден од најпознатите француски производи, падна нагло оваа година поради пандемијата „ковида-19“, а претставниците на производителите проценуваат дека околу 100 милиони шишиња ќе останат непродадени, пишува „Франс …

Поради пандемијата, 100 милиони шишиња шампањ останаа непродадени Прочитај повеќе