Доживејте идилично зајдисонце со врвно вино на сред Тиквешијата

Виното само по себе е приказна, а најмногу лична. Ова е приказната за винарската визба „Попов“ и нејзините идилични вина за идиличните зајдисонца. Како ја замислувате вистинската идила? Може и …

Доживејте идилично зајдисонце со врвно вино на сред Тиквешијата Прочитај повеќе