Складирајте го Вашето вино во подводниот вински подрум за само 17 евра

Во почетокот на 2013 година во Атлантски Океан беше отворен првиот вински подрум. Подрумот е на 150 метри оддалеченост од крајбрежјето, а е на длабочина од неверојатни 1.000 метри. Вината …

Складирајте го Вашето вино во подводниот вински подрум за само 17 евра Прочитај повеќе