Штипското вино ќе се промовира во Унгарија

Во септември, штипското вино ќе се промовира во Унгарија. Ова, меѓу другото го договори делегацијата од општина Штип, која беше во неколкудневна посета на пријателскиот град Ѓонѓош. Имено, Ѓонѓош е …

Штипското вино ќе се промовира во Унгарија Прочитај повеќе