„Тиквеш“ со зголемена добивка во првото тромесечие од 2017

Бруто добивката на винрската визба „Тиквеш“ за првото тромесечие од 2017 година достигна 105,7 милиони денари, што е на релативно исто ниво како и во 2016 година, соопшти компанијата преку …

„Тиквеш“ со зголемена добивка во првото тромесечие од 2017 Прочитај повеќе