Лозарите деновиве ќе ги добијат субвенциите за предаденото грозје

Министерството за финансии од вчера почна со исплатата на субвенциите. Исплатата следува веднаш по објавување на одлуката на Уставниот суд во „Службен весник“ со која се отстранети законските пречки, односно …

Лозарите деновиве ќе ги добијат субвенциите за предаденото грозје Прочитај повеќе