Лондон и Берлин со 25 признанија за вината на „Тиквеш“

Врвните автентични вина на Винарската визба „Тиквеш“ освоија вкупно 25 медали и признанија на трите престижни светски вински натпревари што се одржуваат оваа пролет во Лондон и Брисел, со што …

Лондон и Берлин со 25 признанија за вината на „Тиквеш“ Прочитај повеќе

Розе вино за вработените во Твитер

Ако некогаш ве интересирало како изгледа да работиш во голема светска компанија, на пример како Твитер, а тоа нема да Ви предизвика разочарување, тогаш ова е вистинската статија за Вас. …

Розе вино за вработените во Твитер Прочитај повеќе