Србин создаде иновативен уред за точење и чување вино

Младиот претприемач од Србија, Бојан Лазиќ во соработка со тим научници од Машинскиот факултет во Белград, создадоа иновативен уред за точење и чување вино. Овој уред им овозможува на угостителите …

Србин создаде иновативен уред за точење и чување вино Прочитај повеќе