Отворен ден на машинскиот факултет во Скопје

Во рамките на активностите за промоција и привлекување на нови студенти, Машинскиот факултет при Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“, во сабота, 13 мај, со почеток од 11 часот и 30 …

Отворен ден на машинскиот факултет во Скопје Прочитај повеќе

Лепа Брена доби подарок вино со нејзина етикета

Вината со уникатни етикети веќе подолг период се ексклузивен и посакуван подарок, дури и за оние на кои животот им дал се. По повод концертот на големата балканска ѕвезда, Лепа …

Лепа Брена доби подарок вино со нејзина етикета Прочитај повеќе